ATELIER NINETTE
Cazarea dumneavoastra īn Cannes
30 rue Marcellin Berthelot - Cannes
Rezervare whatsapp +33786100944
Romana
Va oferim 6 apartamente īntr-o cladire tipica, la 800 de metri de cladirea festivalului si aproape de un cartier comercial. Accesul la apartamente se face separat cu un cod secret 24 de ore din 24. Parcarea este usoara pe strazile din apropiere, dar puteti profita si de o parcare cu plata la 200 de metri. Fumatul este strict interzis īn apartamente.
 
Apartamentul Nr.1

Garsoniera cu design modern pentru 2 persoane, cu bucatarie, dus deschis ,TV, jackpot cu ecran complet doar pentru a va distra ,aer conditionat ,suprafata de 25 mp, parter . Garsoniera va asteapta cu o tavita de bun venit ,cu apa, suc de portocale,prajiturele, cafea..

Preturi īncepānd de la 45€

Apartamentul Nr.2

Apartament cu doua camere pentru maxim 5 persoane, bucatarie americana, cu o mansarda tip birou, o mansarda deasupra dormitorului, cu 2 paturi identice, darts, fotbal de masa , bar, aer conditionat, televiziune prin satelit, 1000 canale,apartament de 50mp.

Preturi īncepānd de la 65€
Apartamentul Nr.3

Garsoniera pentru 2 persoane cu pat dublu, bucatarie, baie cu toaleta si dus. Suprafata de 12 mp,etajul 1, cu vedere in gradina.

Preturi īncepānd de la 39€
Apartamentul Nr.4
Garsoniera pentru 2 persoane, cu pat dublu, bucatarie, baie cu toaleta si dus, suprafata de 15 mp, primul etaj, cu vederea in gradina
Preturi īncepānd de la 39€
Apartamentul Nr.5

Apartament cu mansarda pentru 4 persoane, un pat mare deasupra si o canapea extensibila īn living, bucatarie, masina de spalat, balcon, aer conditionat, baie cu toaleta si dus, suprafata de 33mp, situat la al doilea si al treilea etaj cu vederea spre gradina.

Preturi īncepānd de la 65€
Apartamentul Nr.6

Apartament cu mansarda pentru 4 persoane, un pat mare deasupra si o canapea extensibila īn living, bucatarie, masina de spalat ,dus deschis, 2 balcoane ,flipper care functioneaza cu monede, aer conditionat, 36 mp, situata la etajul al doilea si al treilea cu vedere la gradina si curtea interioara.

Preturi īncepānd de la 69€
 

Managed by conciergerie-cannes.com

www.cannes-accommodation.com