ATELIER NINETTE
Az Ön szállása Cannes-ban
30 rue Marcellin Berthelot - Cannes
foglalás whatsapp +33786100944
Magyar
Kínálunk 6 apartmant egy tipikus épületben, 800 méterre a Cannes fesztivál épületétol és egy kereskedelmi központ közelében. Az apartmanokhoz való hozzáférés külön módon történik, titkos kóddal, a nap 24 órájában. Parkolási lehetöség egyszeru a közeli utcákon, de igénybe veheti a fizetos 200 méteres parkolót is. A dohányzás szigorúan tilos az apartmanokban.
 
1-es Apartman

Egy szobás összkomfort, 2 fo részére, konyhasarokkal, nyitott zuhanyzóval ,TV ,teljes képernyos ingyenes jackpottal csak a szórakozás részére, légkondicionáló, felület 25 nm, földszint. Üdvözlokosár várja a vendégeket , vízzel narancslé ,sütemény, kávé.

Ŕrak 45 € -tol kezdödoen

2-es Apartman

Két szobás lakás, max.5 fo részére. Amerikai konyha ,manzárd irodai munkavégzéshez, a hálószoba felett található egy manzárd 2 ikerággyal ,darts, asztalifoci ,bár ,légkondi, muholdas televízió 1000 csatornával, 50nm földszinti lakas.

Ŕrak 65 € -tol kezdödoen
3-es Apartman

Egy szobás összkonfort, 2 fo részére, franciaággyal, konyhasarokkal, fürdoszoba WC-vel és zuhannyal. 12nm-es felület, elso emelet, kilátás az udvarra.

Ŕrak 39 € -tol kezdödoen
4-es Apartman
Egy szobás összkonfort, 2 fo részére franciaággyal, konyhasarokkal, fürdoszobával WC-vel és zuhannyal. 15 nm felület, elso emelet, kilátás az udvarra.
Ŕrak 39 € -tol kezdödoen
5-es Apartman

Manzárdos apartman,4 fo részére,a manzárdon egy nagy ágy található, a nappaliban egy kihuzhatos kanapéval, konyhasarok, mosógép, erkély ,légkondicionáló, fürdoszoba WC-vel és zuhannyal, 33 nm-es területen, a második és a harmadik emeleten található, kilátással az udvarra.

Ŕrak 69 € -tol kezdödoen
6-es Apartman

Manzárdos apartman, 4 fo részére, egy nagy ágy található a manzárdon és egy kanapé a nappaliban, sarok konyha ,mosógép, nyitott zuhanyzó , 2 erkély ,érmékkel dolgozó flipper, légkondicionáló, 36 m2-es felület ,a lakás a második és a harmadik emeleten található, kilátással a külso és a belso udvarra.

Ŕrak 69 € -tol kezdödoen
 

Managed by conciergerie-cannes.com

www.cannes-accommodation.com